Много ритъм, ефекти и красиви жени на концерта на Малума в ''Арена Армеец''

12:20, 11 юли 19 / Любопитно 25 1782 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колумбийската суперзвезда зарадва феновете си в зала „Арена Армеец“ с почти двучасово шоу, в което на живо показа какво е усещането от допира с неговата музика. Сцената беше превзета от обилно количество визуални и пироефекти, 3D анимация и конфети. Десертът – виртуозен балет от 12 красиви танцьорки, беше в основата на „менюто" през цялата регетон вечер.

Подкрепен от бенд и няколко беквокалисти, Малума редуваше по-стари и съвсем нови песни.

Преди шоуто Малума се снима със свои почитатели, а в разгара на купона две момичета имаха шанса да се качат на сцената, да потануцват и да получат топла латино прегръдка. След биса колумбиецът излезе загърнат с българския трибагреник. На финала нашето знаме беше проектирано и на огромния екран на сцената.

Концертът в София започна 100 минути след обявения час – 20:00. Причината за това са били два камиона с техника, задържани на границата и придвижили се до столицата едва към 21:00 ч., обясниха организаторите.

Минути преди концерта самият той сподели видео от колата, с която пътува към ''Арена Армеец'', казвайки, че няма търпение да се срещне с българската публика. 

Малума се упражни на български, но успя да каже само една дума в комбинация с английски: „Благодаря, my friends!“.

Всъщност, евро-американското турне на Малума, което е към своя край, както обясни и самият той, представя най-новия му четвърти студиен албум – „11:11“. Част от него са хитовете НР и 11 PM, и съдържа общо 16 нови парчета с участието на някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката Мадона, Рики Мартин, Ники Джем, Осуна и други.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама