Съдът призна Хулио Иглесиас за биологичен баща на 43-годишен испанец

18:20, 10 юли 19 / Любопитно 25 252 Topnovini
1
2
3
4

Съд във Валенсия реши, че известният певец Хулио Иглесиас е биологичният баща на испанеца Хавиер Санчес, съобщи БТА.

В документа се казва, че съдът се запознал с подадения от 43-годишния жител на Валенсия иск и постановил, че той е биологичен син на певеца Хулио Иглесиас. Съдебното решение може да бъде обжалвано.

Санчес отдавна прави опити да бъде призната роднинската му връзка с Иглесиас. Майката на Санчес е португалска танцьорка, с която певецът имал любовна връзка, докато бил женен за журналистката и модел Исабел Прейслер.

През лятото на 2017 г. адвокатът на ищеца увери, че тестът за бащинство показал, че клиентът му е син на певеца. Иглесиас обаче не признаваше това. Детектив бе открил материал за извършване на ДНК изследване в боклукчийска кофа в САЩ.

75-годишният Хулио Иглесиас е сред най-успешните испаноезични изпълнители. Записал е десетки албуми. Има два брака. От 1971 г. до 1978 г. е женен за Прейслер, а през 2010 г. каза "да" на бившия модел от холандски произход Миранда Рейнсбургер. От Прейслер певецът има 3 деца, а от сегашната си съпруга - 5. Един от синовете му - Енрике Иглесиас, тръгна по стъпките му и стана известен изпълнител.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани