Вижте дома на Елизабет Тейлър в Палм Спрингс отвътре

20:00, 10 юли 19 / Любопитно 25 980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Елизабет Тейлър е сирена на екрана, модна икона и собственик на невероятни недвижими имоти. Американо-британската актриса е емблематично име по време на филмовата златна епоха, с главни роли във филми като „Клеопатра“ и „Кой се страхува от Вирджиния Улф?“. А ако сте фенове на стария Холивуд, няма как да не сте фенове на Палм Спрингс, където е горещата точка за холивудския елит по времето на бума на филмовата индустрия в средата на 20-ти век.

Показваме ви мястото, където Тейлър е изградила своя оазис – имот с четири спални и четири бани в луксозния квартал Лас Палмас. Домът е изпълнен с безценни вещи, които са принадлежали на актрисата и е еклектична смесица от модерен лукс и винтидж блясък. Известният портрет на звездата от Анди Уорхол виси над камината в хола, а изумителни творби красят останалата част от стените.

Освен звездната колекция, имението разполага с голям басейн, къща за гости, открита кухня, красиви озеленени терени и живописни гледки към планината. Домът на Тейлър може да се наеме и за сватбени тържества. За никого не е тайна, че актрисата се е омъжвала осем пъти.

Любопитните могат да го разгледат тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама