Големите звезди, които световните дизайнери отказаха да облекат и причините им

21:20, 08 юли 19 / Любопитно 25 1464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въпреки че е един от най-успешните супермодели в света, за който дизайнерите трябва да се избиват, Ашли Геръм наскоро признава, че ѝ се е наложило да пропусне миналогодишния Мет Гала, защото не могла да намери кой да я облече. Закръглената дама не се вписа в стандартите на индустрията и споделя, че дизайнерите не са склонни тя да им бъде клиент.

Но всичко се променя, защото успехът на Греъм расте, а модната индустрия се насочва към по-пищните модели. В модата дискриминацията по отношение на теглото, все още съществува, но тенденциите са това да се променя все по-бързо. Ще ви покажем девет звезди, които са водили борби с индустрията, само за да носят красиви рокли на червените килими.

Бионсе

Хиляди дизайнери биха се наредили на опашка, за да облекат певицата, но тя признава, че докато е била в „Destiny’s Child“ много от брандовете са отказвали да правят дрехи за тях.

„Стартирайки в „Destiny’s Child“, много от луксозните марки не искаха да обличат черни момичета, а ние не можехме да си позволим висша мода. Всеки шоурум в Ню Йорк отказваше да приеме майка ми. Но точно както баба ми, тя използва таланта и креативността си, за да сбъдне мечтите на децата си. Майка ми и чичо ми правеха първите ни костюми. Те шиеха ръчно стотици кристали и перли и влагаха много страст във всеки детайл. Дизайнерите са тези, които могат да променят възприятията, да вдъхновяват и да показват на хората как да приемат своите недостатъци и да открият истинската си красота и сила, която е във всички нас“, споделя звездата.

Октавия Спенсър

Тя разкрива трудностите, които е трябвало да преживее, за да намери кой да я облече на „Златните глобуси“ през 2012, въпреки че е номинирана за награда. „Аз съм просто ниска, дебела жена. Трудно ми е да намеря рокля за подобно събитие. Това е огромно напрежение. Никой дизайнер не ми предлага услугите си.“ В последствие, тя беше облечена с лилава рокля от Тадаши Шоджи.

Кристина Хендрикс

Актрисата има проблеми с намирането на рокля, защото носи големи размери. „Хората ми правеха комплименти за външния вид. Но никой дизайнер в града не искаше да ми направи рокля. Те правят само малки размери. Аз все още търся някой, който да ми ушие голяма рокля. Това винаги е бил моят размер.“ Въпреки чувството, че е изолирана от модната индустрия, тя добавя, че не е била притискана да сваля килограми заради облекло.

Клои Кардашиян

„Определено си мисля, че хората и модната индустрия ми обръщат повече внимание откакто свалих килограми. Дори и за фотосесии, аз нямаше да имам опции за облекло. Винаги щяха да обръщат повече внимание на Ким и Кортни, но аз изисквах много усилия за стилистите и дизайнерите. А дори не бях толкова дебела“, споделя Клои.

Научете кои звезди още са изпитвали подобни затруднения тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама