Българин е Мистър Гей Европа

13:01, 08 юли 19 25 2641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българин е Мистър Гей Европа за 2019 година. 31-годишният Александър Петров отвя конкуренцията и взе титлата, обявиха във Фейсбук организаторите на конкурса.

Конкурсът се състоя по време на прайда в Кьолн, Германия, в събота.

Участниците в състезанието се подложиха на осем различни предизвикателства. Александър спечели четири от тях - предварително интервю, писмен тест, личен проект и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат е 211 точки от 240 възможни. Вторият Матиас де Роувър събра едва 198 точки.

Александър е завършил икономика. Учил е философия и психология. Работи в областта на хазарта.

"Не съм имал най-доброто детство - разкрива новият Мистър Гей Европа. - Израснах в бедно семейство. Имах осакатяваща социална тревожност, отрицателно самочувствие. Като дете бях с наднормено тегло. В гимназията ме наричаха Грозното патенце. Мразех себе си", връща лентата назад Александър.

Новият Мистър Гей Европа разбира, че е от другия бряг, докато гледа предаването в дома си. Вдъхновява се от един от участниците в шоуто.

"Беше гей дизайнер на име Престън Лий. Беше на 27. Красив и атлетичен, като че ли знаеше какво прави в състезанието, но беше малко тихо. Разбрах, че дори Престън, който е красив, успешен и добре закръглен, е счупен отвътре, защото не е приел и не обича сам себе си. Беше самотен и искаше да бъде видян. Да бъде чут, да присъства и да чувства, че принадлежи към общността. В този момент, това красиво и увредено същество, което беше Престън стана моето вдъхновение да преоткрия себе си, да претърпя емоционален и физически метаморфизъм отвъд сегашната ми желана форма", признава Александър.

Петров има сериозна връзка от дълги години. Двамата с партньора му не се крият и се борят за каузата си.

"Исках да стана г-н Гей Европа, защото искам да бъда модел за подражание за млади гей момчета, които се борят да се обичат. Защото всички ние имаме способността и нуждата да обичаме, да се чувстваме привлекателни и да живеем автентичен живот, който се корени в доброта, съпричастност и братство", признава още новият носител на короната Мистър Гей Европа.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Ники Николов от Сливен 08:49, 17 дек 20

Азсъм красив български мъж, който осъзна, че обича мъжете и анален секс, но ме е страх да се разкрия пред фамилията си. Това момче много ме възбужда и искам да го поздравя за успеха и смелосста. Може да се свъже с мен. Ще се радвам някой да ме въведе в тези среди.

https://photo.bearsofficialsstore.com/99132837.jpg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама