Стотици се стекоха на най-големия европейски секс фестивал

20:15, 07 юли 19 / Любопитно 25 5333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стотици „загорели“ мъже и жени слязоха в долината на потъналото в покой село в британското графство Устър за най-големия европейски секс фестивал, предаде в-к "Сън", цитиран от БГНЕС.

Гостите на фестивала са се изръсили до 415 паунда за тридневен пропуск за „Суингфийлдс“, който тази година се провежда на земеделска земя близо до район Горен Уеланд, на две мили от Малвърн.

Фестивалът „Суингфийд“ стартира преди шест години и оттогава се провежда ежегодно. Той отново се проведе в Малвърн миналото лято.

При пристигането им на палавниците се връчва цветна лента за китката, показваща на другите гости какво търсят.

В уебсайта на фестивала има речник на термините за участниците, между които "гореща съпруга", "пълна размяна" и "частична размяна".

„Горещите съпруги“ са съпруги, които се възползват от необвързващ секс с други мъже, „биковете“ са надарени мъже - женени или неженени, търсещи секс, а „еднорозите“ са така наречени, защото са неомъжени жени и с много редки умения, които малко хора някога са виждали.

При "Пълна размяна" двойки разменят сексуалните си партньори, докато при "частичната размяна" съпруг или съпруга правят орален секс с партньора на някой друг.

В същото време „обща стая“ е мястото, където двойките правят секс една пред друга.

Гостите се насърчават да бъдат „забавни и социални“ и им се казва: „Ако седите и чакате, малко ще се случи“.

Около 700 посетители на фестивала се очаква да присъстват тази година. На тях им е позволено да ходят голи, но се съветват да останат покрити от кръста надолу в основната област на фестивала „от уважение към персонала на кетъринга“.

Реакцията от местните жители е смесена.

87-годишната Марджъри Стапълтън, която живее в близост до фестивалния комплекс, заяви пред Дейли Мейл: "Не е съвсем като Малвърн, нали? Трябва ли да сме доволни от нашата процъфтяваща репутация като домакин на тези комерсиализирани, неприлични и мръсни събития сред нашата зелена и приятна природа?"

Пенсионерката добавя: "Това е непривлекателно. Те не са млади хора. Те са на средна възраст с големи кореми. Леко е ужасно. И има нещо малко страшно в това“.

Въпреки това организаторите настояват, че това е безопасно и частно събитие.

Един от тях, Деб Харисън, казва: "Не е това, което хората мислят, че е. Става въпрос за общуване. Става дума за съмишленици, които се събират на едно място. Ако няма химия или връзка, няма нищо да се случи“.

"Ние правим всичко възможно да, за да защитим обществото и нашите клиенти. Никой не може да види нещо, което да го разстрои или нарани", допълва той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама