Ерос Рамацоти и съпругата му обявиха, че се разделят като приятели

18:41, 07 юли 19 / Любопитно 25 3073 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Италианският певец Ерос Рамацоти и съпругата му Марика Пелегринели обявиха пред медиите, че се разделят, предава „24 часа”.

"Това бяха 10 прекрасни години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин", съобщиха двамата. "Спокойни сме в избора, който е споделен, и ще продължим да се виждаме често", допълват те.

В изявлението си пред медиите Ерос и Марика допълниха още, че днес отношенията им са спокойни и че любовта, която са изпитвали един към друг, се е трансформирала, но остава, и че ще остане непокътнато и взаимното им уважение.

"Молим всички, най-вече заради спокойствието на децата ни, да уважат правото ни на личен живот, както се полага в този момент на раздяла", заяви още звездната двойка.

55-годишният певец и 31-годишната Марика, бивш модел, се ожениха в Милано през 2014 г. От любовта им се родиха Рафаела Мария и Габрио Тулио, на 8 и 4 г. Преди да се запознае с Марика Ерос беше женен за шоузвездата с швейцарски произход Мишел Хунцикер, от която има 22-годишна дъщеря.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама