Никола Саркози се оказа по-висок от Карла Бруни на корица на списание

11:20, 05 юли 19 / Любопитно 25 1558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Списание "Пари мач" се защити от обвиненията, че е ретуширало снимка на корицата си, на която бившият френски президент Никола Саркози е по-висок от съпругата си Карли Бруни, съобщиха Франс прес и ДПА, цитирани от БТА.

"Снимката не е ретуширана, за да може Никола Саркози да изглежда по-висок от Карла Бруни на корицата на "Пари мач" тази седмица", се казва в качено в интернет комюнике на списанието.

Снимката предизвика забавни и подигравателни коментари в социалните мрежи. "Някои сметнаха за учудващо да видят, че Никола Саркози е по-висок от Карла Бруни", се допълва в комюникето. "Пари мач" поясни, че по време на фотосеанса в края на месец юни двойката е била заснета на различни места в дома й в Париж, включително на външни стълби.

На избраната за корицата снимка Саркози е застанал едно стъпало по-високо в сравнение със съпругата си, уточнява списанието.

Бившият френски президент неотдавна публикува биографична книга, озаглавена "Страсти". В нея той описва политическата си кариера и личния си живот, по-специално срещата си с Карла Бруни. Никола Саркози отбелязва, че за него тази среща е най-важната в живота му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама