Mайката на хвърленото от мост дете: Обвинявам себе си, че не подадох сигнал за домашно насилие

16:18, 04 юли 19 25 2718 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Майката на хвърленото дете от мост поиска най-тежкото наказание за приятеля си - доживотен затвор без право на замяна. Поля Христова заяви, че обвинява себе си, че не е подала сигнал за домашно насилие и системен тормоз.

Бащата, който хвърли сина си от мост, не можел да се грижи за него

„Просто, детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста, това е факт. Просто избягах от него, защото не издържах.  Мислех си да взема детето с мен, но той ме заплаши, че ако ни намери ще ни убие. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното си нещо – детето си. Той е убиец, изрод. За мен е убиец. Не искам да го виждам. Да гние там. Да умре там. Той не спира да ме малтретира. Постоянно. Удря ме. Постоянно ме тормози сексуално. По време на секс ме бие и удря с юмрук по главата. Удря ме по гърба. Това е ужас. Ад. Осем години – ад. Идва уикенд – ад”, каза майката на убитото дете пред Нова телевизия.

Баща хвърли детето си от мост край Габрово, заплаши да сложи край на живота си

„Той казва, че откакто на 20-ти юни неговата съпруга е изчезнала, той изпитвал затруднения при отглеждането като единствен родител на 5-годишното дете. И понеже не е намерил друг изход, това е начинът, по който е решил проблема със затрудненията си”, заяви Ирина Желева, административен директор на Окръжна прокуратура – Габрово.

Психиатър за трагедията в Габрово: Тук става въпрос за завършен психопат

Окръжният съд остави в ареста бащата на детето. Той е отказал да обжалва присъдата си. 31-годишният мъж влезе в съдебната зала мълчаливо, като криеше лицето си. Той не оспори искането на прокуратурата за най-тежката мярка - постоянен арест. Направи и самопризнание, че е убил а 4-годишния си син.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама