Двойка превърна ван в най-сладката малка мобилна къща на света

20:00, 04 юли 19 / Любопитно 25 1184 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джо и Бет Едуардс се женят през 2017 и искат да прекарат медения си месец, пътувайки из Европа. Но младоженците, които живеят в Югозападна Англия, искат да пътуват по свой собствен начин, затова избират да го направят с каравана.

След дълго проучване на 11 държави, сред които Холандия, Белгия, Германия и Хърватия, двамата решават, че са влюбени в този начин на живот, но не и в обичайното къмпингуване. „Обичам усещането за дома и всякакви малки странности.“ Затова те купуват една малка каравана, в която подреждат всичко по свой собствен вкус.

Джо е музикант, а Бет медицински работник. Двамата решават да удължат медения си месец за неопределено време, но по определен начин – със своята малка каравана.

Джо върши цялата работа, като тапицирането, окабеляването и всичко, свързано с дървообработка. Цялото пространство е изпълнено с интелигентни идеи за съхранение и ловки дизайнерски щрихи.

Седалките се превръщат в легло, а възглавниците образуват матрак. Завестите запазват личното пространство, но могат да се връзват или премахнат изцяло. Прозорците имат покритие, което пропуска свеж въздух, но предпазва от буболечки. Таванът е облицован с борови дъски, от които е направен и рафт над седалките.

Кухненското помещение носи свои собствен гениален чар. Мексиканските плочки зад печката добавят цвят и настроение. Котлоните се задействат от пропанов резервоар, така че ястията могат да се приготвят по време на пътуване. Те дори приготвят коледната си вечеря в караваната, тъй като фурната в дома им се чупи. Мивката е изящна, а под нея са разположени два големи контейнера – един с чиста вода и един с отпадъчна такава.

Прочетете още за този необикновен ван и вижте снимки и видео от него тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама