Млад испанец търси своя български приятел, запознават се преди 14 години

10:20, 03 юли 19 / Любопитно 25 1731 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Млад испанец търси своя български приятел. Приятелството между тях започва преди 14 години, но малко след началото му пътищата на Кристиян и Ману се разделят.

Ману е писал на стотици хора, търсил е Кристиян в десетки групи в социалните мрежи.

Испанецът се преместил в Мадрид през 2008-а година. Преди това живял с майка си в Бенидорм. Именно там започва приятелството му с Кристиян. 

„Той е горе-долу колкото мен. През 2004-2005-а живееше в Испания и след това се върна в родината си. Кристиян беше в един апартамент  с майка си и  с по-малката си сестра, баба му пък живееше в моя блок. Мисля, че само баща му работеше. Защото пътуваше и се връщаше. Но мина много време и  когато си дете това не те интересува много”, разказа пред Нова телевизия Ману Делгадо.

Именно с крехката си възраст, той си обяснява и защо не помни подробности – като фамилия, имената на близките на Кристиян или пък града в България, откъдето е семейството на приятеля от детството. „Но помня, че имаше интересен детайл в устните. Горната беше по-дебела от долната и имаше много бузки. Баба му често  се показваше на прозореца на къщата, за да му хвърли ключовете от входа. Майка му пък се показваше на прозореца, викаше: „Кристияне” и той се прибираше”, споделя още Делгадо.

Двамата приятели не успяват да си кажат и „чао” поради факта, че Ману отива за кратко до Мадрид. Когато обаче се връща, Кристиян вече го няма.

29-годишният мъж не се плаши от изминалите години... Въпреки че знае, че времето променя хората. „Мисля, че не се е променил много. Мога да кажа че беше единственият ми истински приятел”, заключава младият той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама