Родните звездни майки, които не показват децата си в социалните мрежи

17:40, 01 юли 19 / Любопитно 25 1209 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-много харесвания, коментари и следвания в социалните мрежи събират онлайн звездите, които са споделили снимки с децата си. Някои от тях ни държат осведомени за всеки етап от развитието на наследниците си, дори още преди да са се родили. Дни след това последователите им в социалните мрежи са достойни да напълнят стадион, а рекламодателите се редят на опашка, за да имат снимка на звездното бебе, мама или татко с продуктите си. Добър старт в живота за едно бебе, нали?

Решението за това дали и до колко да показваш детето си в социалните мрежи и медиите, да печелиш от него още докато то няма мнение – дали иска или не да участва в този бизнес, оставяме на родителите.

В световен план огромни звезди като Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк са станали толкова популярни и са спечелили милиони долари, именно защото са разчитали на находчивите си родители още когато са били в невръстна възраст.

Далеч сме от това да съдим някого, но пък решихме да обърнем внимание към родните звездни майки, които не разчитат на присъствието на децата си в социалните мрежи, за да спечелят повече последователи, лайкове и рекламодатели и все пак медийният интерес към тях е константен.

Вижте ги тук, събрани от HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама