Деветгодишно българче e най-красивото момиче на Земята за тази година

11:20, 01 юли 19 / Любопитно 25 5547 Topnovini
1
2
3
4
5

9-годишната Бриана Петрова от Варна беше обявена за най-красивата на земята за тази година. Тя извоюва титлата GRAND  PRIX "Мини Мис и Мини Мистър Планета " - 2019 година. С грациозна стъпка и много енергия, малката звезда взриви подиума и остави своите следи след себе си. 

Тази година домакин на конкурса за красота и талант "Мини Мис и мистър Планета - 2019" беше България. Той се проведе от 21 до 27 юни в курортен комплекс "Албена". Нашата страна беше представена от победителката на миналогодишния конкурс за красота и талант "Мини мис и мини мистър Свят - 2018".

Сред над 20 държави участници от цял свят, Бриана успя да се пребори и да грабне титлата GRAND  PRIX "Мини мис и мини министър Планета 2019. Деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. се конкурираха помежду си. Участниците бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата "Мини Мис и Мини Мистър Планета" от България, Русия, Грузия.

Участниците се представиха в няколко тура: интервю с жури, модно ревю, представяне на талант, финално шоу, представяне с национални носии, тематично дефиле "Морско дъно", официални рокли и костюми

Организаторите на конкурса и председателят на журито Ирина Папазова, собственик на агенция "Интерсаунд", се погрижиха децата да не скучаят и показаха забележителностите и атракционите на Варна и курорта "Албена".

Децата получиха поздравления и подаръци от кмета на район "Младост" - община Варна - Христо Христов.

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии.

Освен като модел, участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила много престижни награди. Има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във филмови продукции. Въпреки крехката си възраст, 9-годишната Бриана Петрова е открита като повечето модели на кастинг, какъвто големите агенции организират.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани