Продават имението на Жаклин Кенеди

08:20, 01 юли 19 / Любопитно 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерята на Жаклин Кенеди - адвокатката Каролин Кенеди, продава имота на бившата първа дама на Съединените щати, където са израснали три поколения на прочутото семейство. Обявената цена еа 65 милиона долара, съобщи БГНЕС.

Преди 40 години, когато майка ми за пръв път вижда фермата „Червената порта”, тя веднага се влюбва в нея. Дюните, езерата и хълмовете й позволяват да създаде свой собствен свят, който обединява любовта й към природата, семейството и книгите... Време е и за нас да последваме примера на нашата майка и да създадем нещо за себе си. Надяваме се, че новото семейство ще се грижи за това място, в което са живели три поколения Кенеди”, каза Каролин.

През 1979 г. Джаки Кенеди купува имот от 1967 квадратни метра на брега на океана за един милион долара. Тя постепенно ремонтира имението и облагородява земята, като кани известния градинар Пол Мелън. Каролин Кенеди наследява имението през 2000 година.

Основната резиденция разполага с пет спални, библиотека, всекидневна с камина, трапезария и кухня с професионални уреди. В непосредствена близост до основната резиденция има двуетажна къща за гости с четири спални.

Почти всички стаи, с изключение на трапезарията, предлагат изглед към Атлантическия океан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама