Вилата на Стинг в Тоскана – мястото където са създадени мечтите

20:00, 28 юни 19 / Любопитно 25 1621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако трябва да си представите как би изглеждала вилата на Стинг, сигурно е нещо, свързано с рока. Но в неговото тосканско любимо местенце няма нито кадифени дивани, нито големи черепи. Вместо това, „Il Palagio“ – идиличното имение на музиканта от 16-ти век в италианската провинция, е спокойно и романтично пространство.

Някога това имение е притежавано от херцог Симон Винченцо ди Сан Клементе, но вече е място за отдих на Стинг и съпругата му Труди Стайлър. А може да бъде и ваше. Седем нощувки в основната резиденция с девет спални започват от 59.580 долара и достигат до 67 хиляди долара. Имотът може да побере до 31 посетители, ако наемете главната вила и трите къщи за гости.

Вилата на Стинг идва с някои от типичните удобства за една рок звезда: прислуга, химическо чистене, следобеден чай и хапките на терасата са част от преживяването. Ако решите да сте още по-звездни, можете да наемете свой готвач и сервитьори. Любителите на природата също ще са очароавни, тъй като имотът предлага достъп до езеро, дъбови гори, лозя и маслинови насаждения.

Вижте снимки ТУК.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама