Обвиниха "Игра на тронове" в плагиатство от индийски сериал

10:35, 27 юни 19 / Любопитно 25 1518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сериалът "Игра на тронове“ е уличен в плагиатство на сцена от индийски телевизионен сериал. Зрители са посочили прилики с продукция, която разказва за приключенията на Аладин. В Инстаграм е публикувано съответното видео, пише 24СМИ.

В третата серия на осми сезон Аря Старк убива краля на нощта, водача на армията на Белите бродници. В сцената героинята с кама в ръка неочаквано скача върху него, но той успява да я хване за шията. Аря задъхано се опитва да промени изхода на стълкновението. В резултат на това, тя ловко хвърля оръжието от драконово стъкло в другата си ръка и го забива в тялото злодея.

Фенове на сериала обаче са открили прилики с работата на индийски режисьори. След гледането на видеото, много хора са се съгласили, че сцените от поредицата за Аладин и „Играта на тронове“ са много сходни.

„Героят убива скелет с нож. Струва ми се, че тук е нарушено авторското право“, пишат някои от тях.

Сериалът за Аладин се появява в средата на 2018 г. По същото време се снима и последния епизод на "Игра на тронове". Точната дата на заснемане не е обявена, тъй като детайлите за създаването на сериала са класифицирани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама