Обама и Клуни на разходка с лодка в езерото Комо

15:20, 26 юни 19 / Любопитно 25 1136 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Барак Обама се разходи с лодка в езерото Комо в компанията на дъщеря си Малия и холивудската звезда Джордж Клуни. Американският президент (2009 - 2017) е на почивка в Европа и се завръща от Италия, където вечеря с холивудския актьор, пише БГНЕС.

Демократът е на почивка заедно със семейството си. Той вечеря със звездата и съпругата му Амал, ден след благотворителната вечеря, организирана, за да подпомогне Фондация "Клуни".

Политикът и актьорът се качиха на лодка на път към Вила Олеандра, дома на Джордж Клуни. Миналото лято там му гостуваха и принц Хари и Меган Маркъл.

Преди седмица Мишел и Барак Обама бяха в Прованс. Те отседнаха в „Ма де Поарие”, луксозна резиденция, разположена във „Вилнев- лез-Авиньон”, след като прекараха една нощ в Испания. Там 44-ият президент на САЩ изнесе реч пред германска компания.

Семейство Обама се отдаде на почивка от иначе натоварения си график. Малия ще започне втората си година в Харвард, Саша се очаква да влезе в Университета на Мичиган следващата година, Мишел Обама популяризира мемоарите си, а Барак Обама завършва книгата си, която трябва да бъде публикувана през 2020 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама