Бивше гадже на Мерилин Монро направи скандални разкрития за смъртта й

20:00, 26 юни 19 / Любопитно 25 2355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Джани Русо разкрива доста сериозни твърдения за обстоятелствата около загадъчната смърт на Мерилин Монро. В скорошно свое интервю той твърди, че Робърт Кенеди стои зад смъртта на любимата актриса на Холивуд, която си отиде на 36 години на 5 август 1962 г. Русо презентира мемоарите си „Hollywood Godfather: My Life in the Movies and the Mob“.

„Трябва да е Боби. Никой друг не би я убил. Мафията не би го направила. Те я обожаваха. Тя беше парти момиче. Дайте ѝ няколко хапчета, няколко питиета и тя щеше да се забавлява с всички“.

Според Русо, Робърт дълго е замислят смъртта на актрисата, за да не може аферата ѝ с брат му, Джон Кенеди, да излезе в публичното пространство. Джон Кенеди е убит по-късно, докато се вози в кола със съпругата си, Джаки Кенеди в Далас, Тексас на 22 ноември 1963, когато е само на 46 години.

Твърденията за предполагаемите извънбрачни връзки на Джон Кенеди са документирани в продължение на десетилетия. Въпреки това, най-скандалният романс на бившия президент е със самата Мерилин Монро, която го поздравява с изпълнението си „Happy Birthday, Mr. President“ през 1962.

Русо твърди още, че мафията планирала да заснеме Монро в тройка с братята политици, за да изнудва Джон Кенеди. Прочетете още подробности от разкритията му тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама