Кит Харингтън излезе от клиниката, предпочита да живее ден за ден

17:20, 21 юни 19 / Любопитно 25 1421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път от известно време, Кит Харингтън беше забелязан в Лондон. Разхождайки се по улицата в дънки и синя тениска, актьорът изглеждал по-добре от всякога. Според източник на "People", още преди седмица той е напуснал рехабилитационния център, в който се лекуваше. Днес звездата от "Игра на тронове" е обратно в дома си в английската столица.

Кит Харингтън влезе в клиника заради края на „Игра на тронове“

''Чувства се по-добре и се опитва да продължи напред. Бягството от стреса и външните фактори беше положително преживяване. Сега той има яснота и изпитва надежда", споделя източникът.

Той издава още, че актьорът е научил много за себе си през престоя си в клиниката и в момента е концентриран върху това да се оправи.

Завръщането му в Англия също го направило щастлив и днес той е готов да поеме наново живота в ръцете си. Засега, обаче, предпочита да прави малки крачки и да живее ден за ден.

Минаха само няколко седмици, откакто Харингтън се записа в лечебния център, за да получи необходимия отдих, след края на снимките на "Игра на тронове". Тогава говорителят му потвърди решението на екранния Джон Сноу.

"Кит е решил да се възползва от почивката в графика си и да прекара известно време във възстановителен покой, за да разреши някои лични въпроси", каза официалният му представител.

След финалните снимки на сериала на НВО, се говореше, че актьорът изпитва голяма тъга. След края на шоуто той се е чувствал загубен, защото то е било неговият живот за дълго време.

Нещо повече, ролята му в продукцията била всичко за него, твърдят запознати. След като му се наложило да излезе от кожата на Сноу, той изпаднал във вътрешна борба. Тогава се питал кое е неговото „Аз“ и какво му предстои в кариерен план.

Поради тази причина Кит потърси лечение в малък град в щата Кънектикът, където на спокойствие да се справи с проблемите.

Важна роля за възстановителния процес изигра съпругата му - Роуз Лесли, която го подкрепяше през цялото време. Именно тя го окуражи да потърси помощ, за да се справи със състоянието си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама