Защо отношенията на Гуинет Полтроу и съпруга й стават все по-странни?

18:40, 20 юни 19 / Любопитно 25 1831 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гуинет Полтроу е известна с две неща - кариерата ѝ, спечелила ѝ доста награди и любопитния ѝ подход към връзките. Актрисата е създател и на бранда „GOOP“ и често е на първите страници на изданията. Като когато казва, че разводът ѝ с фронтмена на Coldplay Крис Мартин е „съзнателно отделяне“.

Изглежда обаче това не пречи на мъжете да са привлечени от нея. Връзката на Гуинет със сценариста на „Клуб Веселие“ Брад Фалчук също е доста необичайна. Съвсем скоро тя призна, че със съпругът ѝ не живеят заедно през цялото време. Да, правилно разбрахте. Двойката, която сключи брак през септември 2018, все още поддържат различни адреси. И това не е всичко.

Актрисата е преживяла доста романси през годините, включително с Брад Пит и Бен Афлек. Тя казва, че всички тези отношения са ѝ помогнали да достигне до нивото, в което да има своята първа връзка „за възрастни“ – тази с Брад Фалчук.

„В миналото съм била с мъже, които са имали проблем с интимността, а аз винаги съм била готова на всичко и си мислех, че проблемът е в тях. В известен смисъл, тези връзки са били предназначени да ме предпазят от интимност. Сега, за първи път се чувствам във връзка за възрастен. Понякога е доста странно, защото изисква определено ниво на интимност и комуникация, които не съм преживявала преди.“

Когато звездите обявяват годежа си, то е чрез кратки и сладки изявления в социалните мрежи или в печатните издания. Гуинет и Брад обаче съобщиха за своите намерения чрез дълго интервю в списание, в което навлизат дълбоко в емоционалната сложност на техния съюз. Преди това те направиха и изявление: „Чувстваме се невероятно щастливи, че сме се събрали на този кръстопът в нашия живот, когато нашите колективни успехи и неуспехи могат да послужат като градивни елементи за здрави и щастливи взаимоотношения.“ Една снимка на годежния пръстен щеше да е достатъчна, може би, а не цяла пресконференция по отношение на любовта им….

Звезди или не повечето хора искат сватбения им ден да мине безпроблемно. Гуинет и Брад постигат това през септември 2018, когато се женят по време на на луксозна церемония в Лонг Айлънд. Но когато се стига до сватбените тостове, нещата придобиват съвсем друг облик. Повечето от пожеланията на гостите се превръщат в оди за величието на Гуинет. И траят повече от два часа. Но това не е всичко. Един от гостите разказва как актрисата седнала в скута на Брад на снимачната площадка на „Клуб Веселие“, което смущава всички, тъй като тогава тя е била омъжена за Крис Мартин.

Прочетете още подробности за странностите на двойката тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама