Жените предпочитат леко шкембести мъже

18:40, 18 юни 19 / Любопитно 25 1037 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно - дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. "татково тяло", отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя.

Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65% от участниците - с 8% повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51% от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78% от дамите вярват, че зад "татково тяло" се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете "прегръщат" естествената си визия. 79% от представителите на силния пол - с 13% повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама