Жените предпочитат леко шкембести мъже

18:40, 18 юни 19 / Любопитно 25 156 Topnovini
1

Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно - дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. "татково тяло", отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя.

Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65% от участниците - с 8% повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51% от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78% от дамите вярват, че зад "татково тяло" се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете "прегръщат" естествената си визия. 79% от представителите на силния пол - с 13% повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

0 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.