„Никой не се жени за актриса“, казал принц Филип на внука си Хари

08:20, 17 юни 19 / Любопитно 25 482 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7

Съпругът на кралица Елизабет II, 98-годишният принц Филип, казал на принц Хари преди сватбата му с Мегън Маркъл, че „никой не се жени за актриса“.

Тази забележка бе цитирана от Софи Майн-Коутс, бивш писател в списание „Tatler“ и дъщеря на пенсиониран частен банкер, в статия за вестник „Сънди Таймс“. Тя обаче не разкрива допълнителни подробности за това кога и по този повод принц Филип е изразил загрижеността си, че „човек излиза с актриси, не се жени за тях”.

Смята се, че принц Хари и дядо му имат много силна връзка. Принц Филип дори се появи на една от първите снимки на бебето Арчи, заедно с Кралицата и Дория Рагланд, 62-годишната майка на Меган, предаде БГНЕС.

По-рано беше съобщено, че принц Уилям също е бил притеснен от скоростта, с която се развива връзката на брат му. Според някои информации той дори попитал Хари: „Това изглежда се случва бързо, сигурен ли си?“. Приближени до кралското семейство пък заявиха за вестник „Сън“, че различни членове на британската кралска фамилия са изразили загриженост, но „Хари е застанал твърдо зад Меган“.

Бъкингамският дворец отказва да коментира цитираната забележка на принц Филип.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани