Вижте какво обича до носи Кейт Бланшет и как поддържа красотата си

17:40, 13 юни 19 / Любопитно 25 1640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кейт Бланшет разкрива, че обича да "обновява" външния си вид, носейки дрехи, които е носила в миналото

50-годишната актриса, която е глобален посланик на „Giorgio Armani Beauty”, заяви, че истинският стил никога не бива да е „работа" – нещо, което е научила от италианския дизайнер.

Звездата разкрива пред „InStyle”: „Стилът никога не трябва да бъде работа. Това научих от г-н Армани. Истинският шик не изисква усилия, трябва да ти идва отвътре. И не е, за да получиш харесвания и да привличаш погледите. Искам да кажа, обичам модата, обичам костюмите и също така съм голям любител на носените неща, които съм обичала в миналото. Бих казала, че един прилепнал костюм или чифт хубави панталони са вечни”, предава БГНЕС.

Кейт поддържа красотата си „бързо и лесно“, защото винаги е в движение.

Тя споделя: „Обикновено се подготвям в метрото или във влака или в колата. Не съм много добра с фон дьо тените, но Армани е направил един компактен, който е много лесен за полагане. Усъвършенствах изкуството да си слагам спирала в движеща се кола. Обикновено слагам спирала, пудра и червило. И накрая стискам бузите си.”

Бланшет сподели пред „InStyle”: „Ароматът е възприет от паметта ви. Отразява вашето чувство за себе си и стремежи към това, кого искате да представите пред света. Мисля, че през 80-те години те пуснаха „Poison” – помните ли „Poison”? Беше такъв изпълващ стаята аромат. Аз лично гравитирам към чувствените, гъвкави аромати. Те напълно променят настроението ми, и трябва да го подбирате според характера си.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама