Владимир Ампов- Графа обяви първия си концерт на стадион

12:20, 12 юни 19 / Любопитно 25 1261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Владимир Ампов – Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните зали. Изпълнителят, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, ще работи цяла година върху концерта си на стадион “Българка армия”. Датата е 10 юни 2020 година, а билетите вече са в продажба, съобщиха от Monte Music.

След серия от разпродадени турнета в цялата страна, две поредни дати в зала 1 на НДК и концерт в най-голямата ни зала „Арена Армеец“, която едва събра всички, които искаха да чуят и видят неговото шоу, логичното продължение беше излизането на голяма сцена на открито, възможност която в цял свят предоставят спортните стадиони.

Борислав Бояджиев – Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон и др.) и вокалното трио LaTiDа са музикантите, с които Графа споделя големите сцени и които са доказали, че освен перфектни професионалисти са хора, които безрезервно се раздават и печелят сърцата на публиката.

За концерта си на 10 юни 2020 година Графа споделя: “Да пея на открито пред десетки хиляди ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещане за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион “Българска Армия” – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега.”

Новината за голямото събитие идва заедно с излизането на новия студиен албум на музиканта “Страничен наблюдател”. Очаква се на концерта на “Българска армия” Графа да изпълни най-големите си хитове и песни от новия албум. Феновете, които искат да гарантират най-доброто си местоположение на стадиона, вече могат да запазят своето място в мрежата на Eventim, а цените на билетите са от 25 до 60 лв.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама