Вижте как се справя Анджелина Джоли като самотна майка

18:00, 11 юни 19 / Любопитно 25 2780 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Анджелина Джоли отново се върна към стария си живот. Тя снима филми, заобиколена е от шестте си деца, отпразнува още един рожден ден и изглежда по-великолепно от всякога.

Джоли и Брад Пит се разделиха окончателно през април след дълъг и ожесточен развод. И докато напрежението между тях остава, те се съгласиха, че трябва да поставят децата си на първо място.

Тя подава молба за развод през септември 2016 и оттогава живее 24/7 като самотен родител, баланскирайки между рождени дни, суши вечери и натоварения си график.

Джоли се мести в Албакърки, Ню Мексико, за да прекарва време с Мадокс, Захара, Пакс, Нокс и Вивиан и за да заснеме „Those Who Wish Me Dead“. Тя е по-заета от всякога, след като си почива от актьорството, но не и от всичките си останали занимания, които през последните три години включват режисура, продуциране и пътуване като специален пратеник на ООН.

И, разбира се, в началото, в средата и в края на деня, майчинството. А то, освен всички други неща, включва и организирането на незабравими рождени партита за децата. Виждаме ги все по-често на червени килими, защото са по-големи. Те пътуват почти навсякъде с майка си и често посещават различни събития.

Според източници, децата също живеят в Албакърки, посещават майка си на снимачната площадка и наслаждавайки се на всички удобства на дома. Анджелина ги глези и задоволява всяка тяхна нужда. Това лято децата ще посетят Лос Анджелис, за да видят баща си.

Джоли споделя, че е емоционална, когато е сама, защото е станала свидетел на развода на родителите си. „Не искам децата ми да се тревожат за мен. Мисля, че е по-удачно да плача под душа, отколкото пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред дори и когато ти не си сигурен в това.“

Тя забелязва и някои от физическите последици от стреса, който е преживяла, включващи още малко сиви косми и по-суха кожа. „Не мога да разбера дали е менопауза или е от годината, която преживях. Но се чувствам повече жена, защото съм сигурна в избора си, поставям семейството си на първо място и отговарям за живота и здравето си. Мисля че това определя една жена като такава.“

След като разкри, че е премахнала яйчниците и фалопиевите си тръби, като превантина мярка, тя заяви: „Чувствам се по-зряла и опитна. Щатлива съм, че съм израснала. Не искам отново да съм млада. Децата ми помагат страшно много. Те са най-добрите прятели, които някога съм имала. Никой в живота ми не ме е подкрепял повече.“

Тя намира подкрепа и в баща си, с който не бяха в добри отношения след раздялата му с майка ѝ. Но сега всичко е наред. „Имаме някои трудности, но успяваме да говорим чрез изкуството. Открихме, че това е нашият общ език.“

Междувременно Джоли доста мисли за политика. Научете подробности тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама