Филм на ужасите предизвика гадене и световъртеж сред зрителите

09:20, 10 юни 19 / Любопитно 25 2639 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Социалните мрежи не спират да говорят за новия рилийз на Netflix. Филмът “The Perfection” разказва историята на две млади жени, а отделни сцени от него причиняват дори физическа болка.

Лазещи по кожата буболечки, повръщане и кръв – такива  кадри се преплитат и ужасяват зрителя. Някои от гледалите го вече са се оплакали, че филмът им е причинил главоболие и въпреки че, както се оказва, лентата е "болезнена", критиката към нея е отлична.

Главните роли се изпълняват от Логан Браунинг като младата обещаваща музикантка Лизи и Алисън Уилямс като талантлива художничка, която се отказва от мечтите си. Когато Лизи необяснимо се разболява след пътуване с автобус, нещата тръгват по невероятен път, защото тя е принудена да си отсече ръката. Освен зловещата история, филмът изобилства и с множество страшни сцени, които шокират зрителите.

Потребителите на Netflix не крият вълнението си в Twitter:

"Току-що гледах “The Perfection”. Филмът е абсолютно невероятен. Заплетен. Трябва да се правят повече такива филми“, пише един зрител.

"Повръща ми се“, оплака се друг потребител. Освен гадене, хората се оплакват и от главоболие и дори световъртеж.

„Не бях подготвен за такъв край. Лудо пътуване от началото до края, изпълнено с черен хумор, ужас, дори в един момент извиках. Нямам търпение да го гледам отново”, пише друг потребител.

“The Perfection” е режисиран от Ричард Шепърд и е сравняван с психологическия трилър "Черен лебед" с участието на Натали Портман и Мила Кунис, които показват мрачните страни на балета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама