Киану Рийвс: Самотен съм, нямам никой в живота си в момента

16:32, 31 май 19 / Любопитно 25 1433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Киану Рийвс, подобно на много велики личности в киното, се самоопредели като „самотен човек”.
 
По време на пресконференция в Ню Йорк, актьорът бил изненадващо кооперативен, което не винаги е било така, отбелязват светските хроники.
 
На въпрос за любовта, той отговорил: „Ако питате за романтичната любов в живота ми, аз съм самотен мъж. Нямам никой в живота си в момента. Но ако все пак един ден се появи някой, ще го обичам и уважавам – надявам се това да ми се случи”, призна актьорът.
 
На въпрос дали хората в Западен Холивуд, където актьорът живее, хората уважават личното му пространство, той отговаря: „Дните ми са доста нормални. Разбира се, има туристически микробуси, които посещават домовете на всички. Излизам сутрин и вземам вестника си и ги виждам. Понякога се чувстваш като животно в клетка. Но в Лос Анджелис никой не го е грижа. Определено папараци те преследват, но аз не излизам много, не правя нищо. Много съм скучен”.
 
Попитан за образа му на Нео от „Матрицата”, Киану Рийвс казва: „Той е по-добър човек от мен, но се опитвам да изпълня ценностите му. Хубав човек за пресъздаване. Мисля, че любовта му към Тринити е чиста. Наистина се идентифицирах с него. Също така обичах неговото търсене на отговори. Той е силен положителен, морален и етичен човек, който прави всичко възможно”.

В предишни интервюта, Рийвс е отказвал да отговаря на въпроси за баща си, който е бил в затвора за притежание на кокаин, или за загубата на детето си (с покойната актриса Дженифър Сайм), което се ражда мъртво в осмия месец. Това не са единствените травматични моменти в живота на актьора, но той казва: „Не смятам, че съм длъжен да споделям личния си живот с хора, които се радват на работата ми”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама