Цветанов: Предложих два варианта на Борисов, той ми предложи трети

19:50, 30 май 19 / Политика 25 4505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветан Цветанов, който днес напусна всички ръководни постове в ГЕРБ, разкри подробности за срещата с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, на която е взето решението.

След като напусна централата на ГЕРБ малко преди 19.00 часа, той каза пред Нова телевизия, че е предложил два варианта на премиера, но Борисов е предложил трети, който не е удовлетворил Цветанов и той е решил да подаде оставка.

Единият вариант е да работя всеотдайно, мобилизиращо, за да спечелим общинските избори. Другият вариант беше да си подам оставката и да изляза от партията от всички ръководни позиции. Той предложи трети вариант. Аз обаче останах на тези два варианта и предпочетох, че по-правилно е да си тръгна, заяви Цветанов, като не разкри какъв е бил третият вариант.

Никога не вземам емоционални решения. Отношенията ми с премиера са прекрасни. Човек трябва винаги да уважава човека, с когото е работил. А ние все пак 18 години сме заедно на политическата сцена – в проекта, в МВР, в Столична община. За мен той си остава Бойко Борисов каза още Цветан Цветанов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама