Започна проверката на оградите по магистралите

11:50, 30 май 19 / Политика 25 394 Topnovini
1

Проверката на състоянието на оградните съоръжения по магистралите вече е започнала и в понеделник се очаква да са готови резултатите от нея, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова.

Борисов разпореди спешна проверка на загражденията по магистралите

Министърът информира, че е разпоредила при констатиране на повредена мрежа, мантинела или оградни пана те да бъдат незабавно възлагани и да стартира тяхното възстановяване.

В сряда премиерът Бойко Борисов разпореди на министър Аврамова и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов да предприемат спешна проверка на загражденията по магистралите. "Там, където са откраднати, веднага да се възстановят, там където са пробити, да се поправят", заяви Борисов на заседанието на кабинета.

 

1 коментар
ДИМИТЪР 12:54, 30 май 19

В каква глупава държава живеем ! Цели министерства с министри, с зам.министри, с агенции по пътищата, с директори ,с зам директори, със секретарки ,със счетоводители, със Районни пътни управления със същите служби, със КАТ със полицаи и т.н. и т.н. и накрая ЦЕЛИЯ МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ се събрал да даде указания да се оправят оградите по магистралата . Добре че нямаше и смъртен случай, но чиновниците си блеят и си получават заплатите за нещо което не вършат

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани