Започна проверката на оградите по магистралите

11:50, 30 май 19 / Политика 25 1205 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проверката на състоянието на оградните съоръжения по магистралите вече е започнала и в понеделник се очаква да са готови резултатите от нея, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова.

Борисов разпореди спешна проверка на загражденията по магистралите

Министърът информира, че е разпоредила при констатиране на повредена мрежа, мантинела или оградни пана те да бъдат незабавно възлагани и да стартира тяхното възстановяване.

В сряда премиерът Бойко Борисов разпореди на министър Аврамова и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов да предприемат спешна проверка на загражденията по магистралите. "Там, където са откраднати, веднага да се възстановят, там където са пробити, да се поправят", заяви Борисов на заседанието на кабинета.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ДИМИТЪР 12:54, 30 май 19

В каква глупава държава живеем ! Цели министерства с министри, с зам.министри, с агенции по пътищата, с директори ,с зам директори, със секретарки ,със счетоводители, със Районни пътни управления със същите служби, със КАТ със полицаи и т.н. и т.н. и накрая ЦЕЛИЯ МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ се събрал да даде указания да се оправят оградите по магистралата . Добре че нямаше и смъртен случай, но чиновниците си блеят и си получават заплатите за нещо което не вършат

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама