Победителят в MasterChef: Ще отворя ресторант във Варна или ресторант „Варна” в Австрия

12:20, 29 май 19 / Любопитно 25 5703 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Както ТОПНОВИНИ първи съобщи още преди края на предаването, Радка Булман е големият победител в MasterChef България и получава наградата от 100 000 лв.

''Още не зная какво ще правя с парите, те влизат с сметката ми и си остават там, докато не решим със съпруга ми какво да правим. Двамата сме на кантар. Ако си дойдем във Врана, ще отворим ресторант в града. Ако останем в Австрия, ще отворим български ресторант там – ще се казва ''Варна'', коментира победителката пред bTV.

Преди да се премести да живее в Австрия, тя е имала малка кръчма в България и опитът ѝ показва, че в България е по-трудно.

На въпроса какво я е отвело в Австрия Радка Булман отговори откровено: „Мизерията в България”. Твърди обаче, че винаги е била позитивен човек – и в България, и в Австрия. Учи и децата си винаги да са положително настроени.

От първите моменти в MasterChef Радка показа желанието си да се научи и докаже. Тя се превърна в голямата изненада на шоуто на добрия вкус със своята борбеност, смелост и усет към кулинарните изкушения. Радка оцеля в 6 елиминации и готви цели 45 пъти– повече от всеки друг състезател в петия сезон. Тя имаше да учи много и демонстрира най-голям прогрес  в хода на играта. Никога не се предаде пред стреса и постоянно вдигаше летвата пред себе си.

Пътят й до финала беше дълъг и труден, но тя никога не се поколеба да сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу смели авторски ястия. Радка впечатли журито с цялостното представяне на MasterChef меню от предястие, основно и десерт, защото беше изградила стройна концепция, в която изключително вкусните ястия следваха ясна последователност, а презентацията на всяко от тях беше безупречна. След като спечели престижната титла и голямата награда от 100 000 лева, Радка призна, че 3-те месеца далеч от семейството й са си заслужавали, защото е научила много и е горда с постигнатото. Тя призова всеки, който има мечта, да се „вземе в ръце и да даде газ“, защото тя е доказателството, че мечтите се сбъдват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама