Крис Браун не се яви в съда в Париж

16:40, 28 май 19 / Любопитно 25 1454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската рап звезда Крис Браун не се яви на изслушването си в Париж, където беше призован да се срещне лице в лице с французойката, която го обвинява в изнасилване, каза нейният адвокат.

Жената, която е на 24 години, казва, че Браун заедно с бодигарда си и негов приятел са я нападнали в луксозния хотел Мандарин Ориентал в нощта на 15-ти януари.

Крис Браун заведе дело за клевета срещу жената, обвинила го в изнасилване

Браун и неговите предполагаеми съучастници бяха освободени без обвинение през януари, след като бяха задържани за разпит след обвиненията за изнасилване и престъпление с наркотици.

Но потърпевшата остана зад обвиненията си и полицията призова Браун на "конфронтация" с обвинителя.

Глория Олред, известният американски адвокат за правата на жените, представляващ потърпевшата, заяви, че неявяването на Браун е "скандално".

"Защо не успя да дойде днес? Мисли си, че е над закона във Франция? Мисли ли си, че френската наказателна система е шега?" каза тя пред репортери извън съда, пише БГНЕС.

Жената, която не е идентифицирана по име, каза на полицията, че се е срещала с Браун в нощен клуб близо до булевард Шанз-Елизе. След това тя се е съгласила да се върнат в хотела му.

Адвокатите, на спечелилия "Грами" изпълнител, са заявиха, че той е невинен и обмислят да заведат съдебно дело за клевета.

Френският адвокат на Браун, Рафаел Чиче, не бе намерен за коментар.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама