Крис Браун не се яви в съда в Париж

16:40, 28 май 19 / Любопитно 25 452 Topnovini
1

Американската рап звезда Крис Браун не се яви на изслушването си в Париж, където беше призован да се срещне лице в лице с французойката, която го обвинява в изнасилване, каза нейният адвокат.

Жената, която е на 24 години, казва, че Браун заедно с бодигарда си и негов приятел са я нападнали в луксозния хотел Мандарин Ориентал в нощта на 15-ти януари.

Крис Браун заведе дело за клевета срещу жената, обвинила го в изнасилване

Браун и неговите предполагаеми съучастници бяха освободени без обвинение през януари, след като бяха задържани за разпит след обвиненията за изнасилване и престъпление с наркотици.

Но потърпевшата остана зад обвиненията си и полицията призова Браун на "конфронтация" с обвинителя.

Глория Олред, известният американски адвокат за правата на жените, представляващ потърпевшата, заяви, че неявяването на Браун е "скандално".

"Защо не успя да дойде днес? Мисли си, че е над закона във Франция? Мисли ли си, че френската наказателна система е шега?" каза тя пред репортери извън съда, пише БГНЕС.

Жената, която не е идентифицирана по име, каза на полицията, че се е срещала с Браун в нощен клуб близо до булевард Шанз-Елизе. След това тя се е съгласила да се върнат в хотела му.

Адвокатите, на спечелилия "Грами" изпълнител, са заявиха, че той е невинен и обмислят да заведат съдебно дело за клевета.

Френският адвокат на Браун, Рафаел Чиче, не бе намерен за коментар.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.