Кой ще победи във втория сезон на Hell’s Kitchen?

19:40, 27 май 19 / Любопитно 25 1166 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин са 4-мата финалисти във втория сезон на Hell’s Kitchen България. Кой ще грабне голямата награда, ще разберем по време на грандиозния финал на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир този четвъртък от 21:00 часа.

Битката за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ ще бъде изключително ожесточена и в оставащите три финални епизода на Hell’s Kitchen зрителите ще бъдат свидетели на топ готварски умения, висш пилотаж в кухнята и четирима готвачи, които ще доказват, че са най-добрите от добрите.

Припомняме, че вторият сезон на Hell’s Kitchen България стартира на 26 февруари тази година, когато за голямата награда в шоуто влязоха да се състезават 18 професионални готвачи, избрани от близо 1200 кандитати на сериозен и доста оспорван кастинг.

Шампионът във втория сезон на Hell’s Kitchen ще спечели голямата награда - 100 хиляди лева и договор в един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов.

„Със сигурност победителят в Hell’s Kitchen 2019 ще бъде добър готвач, визионер и истински лидер. Този сезон е изключително успешен и вече навлизаме в наистина решаващия му етап, когато всеки един от четиримата финалисти е достатъчно способен, за да спечели. Аз ще продължа да съм още по-взискателен към тях и да ги провокирам да покажат наистина най-добрите качества, които притежават. Очаквам от тях да бъдат още по-отговорни, да проявяват още умения, хъс, увереност и да се превърнат в хладнокръвни професионалисти в кухнята. А след три дни ще разберем кой от тях ще бъде новият член на моя екип“, казва Виктор Ангелов

От тази седмица изборът на победителя къде може да започне работа се увеличава с още едно място.

В столицата отваря врати и второто заведение от веригата БДС (Балкански деликатеси на скара) на шеф Виктор Ангелов. По този начин той може да предложи четири възможности за договор с шампиона от Кухнята на Ада - двата си ресторанта под шапката Chef’s и две заведения БДС.

„Създадох БДС, защото винаги съм искал да направя верига български street food заведения с истински здравословна храна без консерванти и стабилизатори с ясно проследим произход на суровините. Работим усилено и сме амбицирани да създадем още множество възможности на хората да се хранят на места с автентична българска „улична храна“ и така да върнем доверието на българина към компрометираните последните 20 години кебапче и кюфте – най-известният роден street food“, уточнява шеф Виктор Ангелов.

Кой ще заслужи титлата „топ готвач на България“ и ще грабне голямата награда в Кухнята на Ада ще разберем този четвъртък.


Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама