Как тренират Наум Шопов и Теа Минкова

09:20, 26 май 19 / Любопитно 25 1723 Шрифт:
Topnovini

Не крием, че с голяма охота следим какво публикуват в социалните мрежи Наум Шопов и Теа Минкова. Двамата са много сладка двойка и не е случаен фактът, че имат многохилядни последователи в Instagram.

Наум и Теа се стремят да се хранят здравословно и да тренират усилено. Не е необходимо да привеждаме доказателства за това, защото един бърз преглед на профилите им в Instagram е достатъчен, за да се убедим. Скоро двамата споделиха няколко рецепти, които обичат да приготвят, но са ги модифицирали, за да ги направят по-здравословни.

И понеже в днешно време хората се интересуват живо от тренировки и здравословно хранене (Ицо Хазарта може и да не е много съгласен с това) Наум и Теа решиха да покажат как преминава една тяхна тренировка.

 

Конкретната тренировка е за гръб и ръце и хубавото е, че през цялото време Наум обяснява всяко едно упражнение и какви грешки могат да бъдат допуснати при изпълнението му.

Как Наум Шопов и Теа Минкова се подготвят за лятото

Интересни модификации

Всяка тяхна тренировка започва с кардио, чиято продължителност варира между 10 и 15 минути. След това Наум и Теа загряват ставите, нещо което повечето хора не правят и е грешка. Двамата правят вработващи серии преди да започнат с работните, за да бъдат подготвени мускулите. Следва трудната част, която може да бъде видяна във видеото.

 

 
 
Източник:lifestyle.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама