Зрелищен дуел на трима от номинираните в Hell’s Kitchen

17:40, 23 май 19 / Любопитно 25 841 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер зрителите ще видят една от най-оспорваните битки за оставане в Hell’s Kitchen от началото на втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българкия ефир. Най-добрите сред най-добрите ще готвят „като за последно“ и ще се състезават „на живот и смърт“ за одобрението на шеф Виктор Ангелов, за получат място сред 4-мата финалисти в Hell’s Kitchen. Кой ще напусне завинаги Кухнята на Ада и кои ще се борят последно за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ - 100 000 лева и договор в екипа на шеф Ангелов, ще разберем след броени часове.
 
Трима са в дуел на номинираните тази вечер – Чилева, Веселин и Тихомиров. Кулинарното предизвикателство, пред което ще ги постави шеф Ангелов, ще бъде с повишена трудност като за изпитание на топ готвачи. Ще видим нахъсани за победа професионалисти, изправени пред равнопоставена битка, а кой ще успее да познае тайните съставки на „Рибен ребус ала шеф“ ще е ясно в 21:00 часа. Този, който дешифрира кода най-точно печели най-желаната награда – имунитет от номинации и директно място сред четиримата финалисти. Кой ще победи? Гледайте Hell’s Kitchen тази вечер.
 
Една почти невъзможна вечерна резервация пред пълен ресторант в Hell’s Kitchen и ВИП гости – дъщерите на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея и Виолета, и фолк дивата Емилия със сина си, почти ще взриви Кухнята на Ада.
 
Залогът е огромен – един ще напусне завинаги, а другите ще станат част от елитния отбор на финалистите. На всяка крачка шеф Ангелов ще поставя ново и ново изпитание, номинираните за изгонване от Hell’s Kitchen ще се надбягват с часовника, ще има и такива, които ще готвят на собствени обороти, а други ще управляват кораба стабилно и непоколебимо. Кой ще се раздели завинаги с Кухнята на Ада на метри преди големия финал кой ще влезе във финалната четворка? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа.
 
 
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама