Адел похарчи 10 милиона долара за нов дом

17:20, 21 май 19 / Любопитно 25 1060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Адел похарчи малко над 10 милиона долара, за да купи имот само на метри от нейния в Бевърли Хилс.

31-годишната певица е похарчила 10.65 милиона долара за закупуване на огромна къща на няколко крачки от дома си в модерния квартал Бевърли Хилс в Лос Анджелис, твърди списание "Variety", пише БГНЕС. Имотът с площ от 561 квадратни метра се състои от пет спални и шест бани и разполага с голяма градина с плувен басейн.

Адел има нов мъж в живота си

Тази къща е купена от изпълнителката на "Hello" за бъдещия й бивш съпруг и баща на шестгодишния й син Анджело, Саймън Конецки. Двойката, която е заедно от 2011 г., обяви миналия месец, че се разделя след три години брак. "Адел и нейния спътник са се разделили. Те обещават да отгледат заедно в любов своя син. Както винаги, настояват за опазването на тяхната неприкосновеност и няма да коментират”, заяви представител на британската певица пред "Associated Press".

Бившият съпруг на Адел може да претендира за половината от състоянието ѝ

Очевидно, за да се адаптира към този нов живот, звездата с 15 награди "Грами" е взела решение бащата на детето им да бъде близо до нея.

Между другото, дискретната Адел е много заета. Според слуховете, тя се е фокусирала върху записването на четвъртия си солов албум, който трябва да излезе в края на годината. Последният й албум, "25", издаден през 2015 г., е продаден в повече от 20 милиона копия по целия свят.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама