Оспорвана битка малко преди финала на Hell’s Kitchen

17:40, 21 май 19 / Любопитно 25 497 Шрифт:
Topnovini

Тази вечер от 21 часа зрителите на Нова телевизия ще следят със затаен дъх как един готвач ще изненада доста приятно шеф Виктор Ангелов и ще му приготви най-красивата чиния, която е презентирал през целия си сезон на Hell’s Kitchen, а друг … ще го разочарова истински. Напрегната вечерна резервация, броени дни преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, ще провокира професионалните готвачи да пазят настървено куртките си, да се съсредоточат в собственото си представяне и да готвят като „за последно“. Дали липсата на доверие между съотборниците ще спъне сериозно колективната работа в кухнята? Ще има ли все пак задруга на мъжете срещу малцинството на жените и кои ще са четиримата топ готвачи, които ще отидат на финал на Hell’s Kitchen – ще разберем тази седмица - вторник, сряда и четвъртък.

Дневното предизвикателство пред черните „нинджи“ на шеф Виктор Ангелов ще покаже доста нахъсани за победа готвачи в една наистина оспорвана надпревара. Състезателен дух ще владее кухнята, а професионалистите ще са настървени за първокласни чинии по собствена рецепта. Ще им се наложи да демонстрират умения по пресметливост, творчество и креативност, а накрая и могат ли да готвят като за отличен. Какво ще измислят топ готвачите, за да впечатлят своя шеф – ще разберем след броени часове. Един готвач ще го накара да ахне, други ще покажат, че само с напъни топ кулинария не се прави, а трети ще го разочароват като никога досега със шизофрения в чиния. Победителят ще отстреля конкуренцията със замах и ще продължи с точния мерник за награда, а загубилите отново ще се потят в кухнята.

Десет дни делят професионалните готвачи от голямата награда в Hell’s Kitchen - 100 хиляди лева и договор за работа в екипа на шеф Ангелов, и това ще направи вечерната резервация още по-оспорвана и тежка. Бомба със закъснител ще цъка в Кухнята на Ада заради проблеми с бъркани яйца, отново неумение как се правят суфлета, а една полента ще е в основата задругата на топ готвачите да заработи. Ще видим ли как мъжете се обединяват срещу жените и кой ще бъде първия номиниран за напускане на Hell’s Kitchen тази седмица? Със сигурност кулинарната война ще опъне нервите на най-добрите готвачи на България в оспорваната битка за място между 4-мата финалисти в шоуто. Ще успеят ли да завършат вечерната резервация или съперничеството в кухнята ще изпепели Кухня на Ада ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама