Как ,,Семейство Симпсън" предвиди епизод 5 от ,,Игра на тронове"

20:00, 16 май 19 / Любопитно 25 502 Topnovini
1

Вече на всички ни е добре известно, че "Семейство Симпсън" обича да предсказва бъдещето. Това е доста стряскащо, но е факт.

Част от предсказанията им включват избирането на Доналд Тръмп за президент и сделката между Disney и Fox. Оказва се, че Game of Thrones също попада в списъка. Ако не сте гледали епизод 5, е по-добре да не четете, защото следват сюжетни разкрития.

В епизода Денерис успя да завладее Кралски чертог, но загубите, които доста ѝ се насъбраха, отключиха в нея истинско чудовище и тя изпепели целия град. Точно това са предвидили и "Семейство Симпсън". Е, не точно, но ето за какво става дума.

През 2017 г. излиза епизод от анимацията, който е под името The Serfsons. Той е посветен на света на Джордж Р.Р. Мартин и познатото ни семейство живее в много по-различни времена. Майката на Марч е превърната в леден бродник, а единственият начин да бъде спасена е Лиса да практикува нелегална магия. 

 

На кратко казано, в края на епизода става ясно, че ако огънят в гърлото на дракона (да, има и дракон) угасне, то магията ще изчезне от света. Хоумър не може да допусне това и буквално подпалва огъня. В резултат на това драконът започва да изпепелява града им. 

 

Точно това направи и дракона на Денерис. Тук обаче не можем да кажем на 100%, че анимацията е предвидила какво ще се случи, защото липсва фигурата на Денерис, а и в предните епизоди на Game of Thrones драконите също са вършили подобни бели, пише Mashable. Все пак обаче не може да не признаем, че има удивително сходство.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани