Чилева и Светлана в ожесточен двубой за оставане в Hell’s Kitchen

16:20, 16 май 19 / Любопитно 25 1243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер зрителите ще видят как жестоката конкуренция между Чилева и Светлана най-накрая ще прерасне от пиперливи пререкания в открита кулинарна битка. Ще съумее ли Светлана да „смачка фасона“ на Чилева или заплахата ще си остане само заявка, ще разберете довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen.
 
Една специална ВИП поръчка за веган ястие - основно и стартер ще хвърли в ужас финалистите и ще ги затрудни до степен, че търпението на гостите ще бъде поставено пред истинско изпитание. Ще има песни вместо готвене в Кухнята на Ада, крясъци до степен на кипене, огромно напрежение, и един готвач, който ще дърпа цялата кухня назад. Каква ще е развръзката ще е ясно след броени часове, но едно е сигурно - две седмици преди големия финал на Hell’s Kitchen топ готвачите ще доказват със зъби и нокти мястото си в Кухнята на Ада.

Кулинарният дуел между Светлана и Чилева ще се превърне в сериозно единоборство, в което и двете ще се състезават не само за оставането си Hell’s Kitchen, но и за да докажат коя е по-добра в кухнята. Ще играят „Шеф печели или шеф губи“, за да покажат чии знания за кулинарията са по-трайни, а уменията им да приготвят класни чинии ще трябва да прескочат няколко нива на трудност. Ще научим какво е севиче в Перу, меланезе в Австрия, какво се крие в баницата и как се приготвя най-отровната риба в света. Дали огромното желание на двете за победа ще роди чудо в чиния или кулинарното състезание само ще нажежи и без това жестоката конкуренция между тях?
 
Залогът е огромен – черна куртка, имунитет и един готвач, който ще излети директно на полуфинал за голямата награда в Hell’s Kitchen след две седмици. Чилева или Светлана – гледайте довечера от 21:00 часа.
 
Невиждана вечерна резервация ще се разиграе тази вечер в Hell’s Kitchen. Няма да липсват драми и пак проблеми със суфлета, специални веган поръчки и уроци как се правят пържени кюфтета, изпуснати нерви и открити сблъсъци.. Как ще завърши вечерната резервация и дали шеф Виктор Ангелов няма да реши да се раздели окончателно с още някой от своите готвачи? Дали ВИП гостите ще останат доволни от храната и топ готвачите в Hell’s Kitchen също предстои да разберем. Мега известните български певици в лицето на Петя Боюклиева, Кристина Димитрова и Маргарита Хранова ще повдигат духа в Кухнята на Ада, но ще бъде ли това достатъчно, за спадне напрежението сред финалистите?
 
Златната Нешка Робева и двете й момичета – дъщеря й Аглика и внучката Рада ще затруднят максимално черните нинджи, а търпението на Папи Ханс ще бъде подложено на сериозно изпитание.
 
И на финал ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen?
 
 
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама