Бен Афлек с вълнуващо послание към бившата си съпруга

17:20, 13 май 19 / Любопитно 25 1620 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Този уикенд Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха заедно с децата си. На следващия ден актьорът изпрати красиво послание, адресирано именно до бившата му съпруга.

Между Бен Афлек и Дженифър Гарнър отношенията са по-добри от всякога. В събота актьорите бяха в Лос Анджелис, за да присъстват на футболния мач на най-малката си дъщеря Серафина. Придружени от техния син Самюел и майката на актьора, Крис, двамата бивши родители, чийто развод беше официално обявен миналия октомври, изглеждаха непринудени, обменяйки усмивки по време на разговора.

На следващия ден актьорът, въплътил се в ролята на Батман в профила си в Instagram, изпрати красиво послание към бившата си съпруга по повод Деня на майката. Бен Афлек също спомена майка си, другата жена в живота му.

„Честит ден на майката, на двете невероятни майки, които ме научиха за значението на любовта. Днес правя дарение на две организации в тяхна чест - @ cut50's #DignityForIncarceratedWomencampaign, национална инициатива за намаляване на затворниците в затворите, която в същото време прави нашите общества по-безопасни и @NationalBailout, невероятна организация, която си сътрудничи с групи от цялата страна за Деня на майката, за да помогне на афро-американската общност и да сложи край на системата на предварителното и масовото задържане”, написа той. Думите му са придружени със снимка на Дженифър Гарнър и Крис Афлек.

Разделени от близо почти четири години, Дженифър Гарнър и Бен Афлек успяха да запазят семейното равновесие, оставайки добри приятели. Ако 46-годишният актьор вече е сам след кратките му романси с Линдзи Шукус и Шауна Секстън, 47-годишната актриса вече не е свободна. От почти една година тя се среща с предприемача Джон Милър. Нова дискретна любовна история за тази, чийто приоритет остава нейната роля на майка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама