Зашеметяващата Нина Добрев на Met Gala

13:20, 09 май 19 / Любопитно 25 3503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предполага се, че Met Gala трябва да бъде изящно събитие, на което модата да изпъкне, а освен това и да бъдат събрани средства за благотворителност.

Е, можем да кажем, че тази година повечето тоалети бяха достойни за панаир, а не за подобно събитие, но това си е лично наше мнение. Сред всички участници на Met Gala 2019 имаше и някои, които бяха наистина стилни и ни скриха шапките. Една от тях беше именно българката Нина Добрев.

Нина им показа на американците как се прави, а не бива да пропускаме и факта, че беше в компанията на дизайнера Зак Поузън, чието дело е секси роклята.

От Glamour разбираме, че за да направи роклята, Поузън е използвал 3D принтиране. Нина Добрев пък сподели, че е искала тоалет, който да е лек и да я кара да се чувства сякаш се носи с лекота по червения килим.

Колкото и странно да ни се струва, тази малка рокличка се състои от четири части. Пробите пък са започнали един месец преди събитието.

 

Ще завършим с една вметка, че освен Нина Добрев, Зендая също открадна сърцата ни с рокля, която я превърна в истинска принцеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама