Джей Ло се подготвяла за "Met Gala" седем часа

14:20, 08 май 19 / Любопитно 25 1365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джей Ло впечатлява с всяка своя изява на червения килим  - независимо дали става за събитие като наградите "Грами" или благотворителният бал на Музея на изкуството "Метрополитън".

По традиция на благотворителната проява се събират средства за Института за костюми към музея. Преди бала звездите, които са поканени, дефилират по червения килим на музея в Ню Йорк, показвайки впечатляващи тоалети.

Всяка година благотворителната проява се провежда под различна тема. Тази година мотото беше "Камп - бележки за модата". То беше вдъхновено от есето "Бележки за камп" от 1964 г. на Сюзан Зонтаг, в което тя описва стила в модата камп. В това есе тя твърди, че за този моден феномен не трябва да се говори и че "ако някой говори за него, това означава да го предаде". Стилът се отличава с ирония, хумор, пародия, с много преувеличаване, много театралност.

Дженифър Лопес спази основната идея. Тя заложи на бляскава сребриста рокля с дълбоко деколте, гол гръб и цепка на самата рокля, разкриваща стегнатите й крака.

Звездата беше с интересна перука от кристали, обувки на висок ток и диамантени бижута.

В специално видео в Youtube, певицата показва на почитателите си колко време, но и как точно се е подготвила за звездната вечер в Ню Йорк.

Общо седем часа отнема работата на стилистите и гримьорите в деня на самото събитие.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама