Кой ще се изправи срещу Никола в битка за оставане в Hell’s Kitchen?

17:20, 08 май 19 / Любопитно 25 947 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечерзрителите на Hell’s Kitchen ще видят как професионалните готвачи ще защитават прясно получените си черни пагони пред конкуренцията в пълен ресторант. Ще се изправят пред тайна мисия с много неизвестни, в която ще трябва да показват ловкост, бързина и съобразителност, а резултатите очаквано да са кулинарни шедьоври три седмици преди големия финал Hell’s Kitchen. Дали ще покрият строгите изисквания на шеф Виктор Ангелов или ще се провалят „с гръм и трясък“? Ще успеят ли „черните кулинарни командоси“ да се справят с поредните предизвикателства и да завършат успешно вечерната резервация? Ще има ли готвач, който ще се изправи срещу Никола в битка за оставане в Hell’s Kitchen?.

След надпреварата за най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните куртки, Петко Венелинов напусна завинаги най-горещото кулинарно шоу в българския ефир като не успя да защити топ кулинарни умения. „Сърцето“ на Hell’s Kitchen се размина с най-голямата си мечта – черния пагон.

„Толкова много го исках и бях много близко до най-голямата чест за мен да облека черната куртка, но накрая се оказах твърде далеч“, казва Пецата и допълва, че най-ценното, което е научил от шеф Ангелов е да бъде дисциплиниран, отборен играч и да дава всичко, на което е способен в кухнята. Състезанието обаче продължава и за голямата награда в Hell’s Kitchen се борят седем от най-добрите професионални готвачи на България, като три седмици преди финала битката става все по-ожесточена.

Днешното предизвикателство ще постави черните командоси пред тайна мисия с много неизвестни, в която ще им се наложи да показват светкавична мисъл, гъвкавост, бързина и съобразителност и накрая - топ кулинарни умения. Ще има изненади, но дали това ще са шедьоврите в кухнята, които очаква шеф Ангелов? Един крокодил ще отхапе главата на конкуренцията и ще предизвика неговото възхищение, но ще видим и най-слабото представяне от началото на Hell’s Kitchen досега. Кой ще победи и ще сложи пагонът „най-добър готвач“ в днешното изпитание? Най-умелият играч сред седмината професионални готвачи обаче ще се наслади на най-бързата награда, а останалите ще бръмчат в кухнята, за да подготвят вечерната резервация докато им свърши бензинът.

„Професионални готвачи за професионални готвачи“. Под това мото ще премине оспорваната вечерна резервация в Hell’s Kitchen след броени часове по NOVA, в която седмината финалисти в Кухнята на Ада ще трябва да нахранят 48 майстори-готвачи от най-голямата верига ресторанти в България. Ще успеят ли да се представят успешно пред конкуренцията и да защитят прясно придобитите си черни куртки, ще разберем довечера. Ще има суетене около суфлета, уроци по основни готварски техники, забравяне на поръчки и готвач, който няма да бъде на себе си. Едно решение ще вбеси шеф Виктор Ангелов и ще вдигне напрежението в кухнята до точка на кипене.

Ще има ли още един номиниран и кой ще се изправи срещу Никола в дуел за оставане в Hell’s Kitchen? Гледайте новия епизод на горещото кулинарно шоу от 21:00 часа по Нова телевизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама