Иво Аръков за сериала с Къванч Татлъту: Ролята ми ставаше все по-голяма

11:20, 08 май 19 / Любопитно 25 5722 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският актьор Иво Аръков ще участва в мащабна турска продукция с участието на звездата Къванч Татлъту. Млади и успешни актьори, двамата са популярни с ролите си в България и Турция и за първи път снимат заедно.

Първата среща межу Аръков и Къванч обаче не носи особено приятни спомени за българския актьор.

Имаше някакво преценяване външно – ти кой си, аз кой съм”, каза Аръков пред bTV. От друга страна са си пускали хапливи смешки, защото Аръков отива в чужда страна да снима филм, а пък Татлъту се чуди кой стои пред него. Според думите на българина, неговият колега е нормален човек, може да говори свободно, но трябва да има времето и енергията.

Сериалът се казва „Ирония на съдбата”. Жанрово е криминална драма, в която героят на Къванч е полицай, борещ се подземния свят. Българина играе руски мафиот, лидер на групировка и получил поръчка да накаже героя на турската звезда. Всъщност Аръков отива в Истанбул за малка роля, но режисьорите решават да му дадат нещо по-голямо.

От деня, в който стъпих там, ролята ставаше все по-голяма и аз започнах да се чудя дали не съм разбрал грешно” - допълни нашенеца. Отделно получава сценария в деня на снимките, но това не променя отношението му спрямо продукцията. Той смята, че в България снимките са по-икономични и събрани, докато в Турция е голяма свобода и се работи на широко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама