Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли очакват третото си дете

12:20, 03 май 19 / Любопитно 25 1640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изненадаха всички с новината, че очакват третото си дете. Двойката присъства на нюйоркската премиера на филма „Покемон: Детектив Пикачу“, а русата красавица изглежда прекрасно с бременното си коремче. 

Семейството се радва на две красиви дъщерички – 4-годишната Джеймс и 2-годишната Инез, които избягват да показват на публични места. 

Любовната приказка наРайън Рейнолдс и Блейк Лайвли започва като приятелство през 2011 г. Тогава двамата се срещат на снимачната площадка на общия си филм "Зеленият фенер".

Въпреки че прекарват по няколко часа на ден заедно, никой от тях не прави първата крачка към другия. Това е до момента, в който решават да отидат заедно на вечеря, но не на любовна среща, тъй като всеки ще доведе тогавашната си половинка. Но веднага след като страстта между бившата „клюкарка“ и кумира й от детството – Лео ди Каприо, изстива, а романът на Райън и съпругата му Скарлет се изчерпва, приятелството между двамата познати бързо преминава на друго ниво.

Само след половин година те заживяват заедно, но в едно свое интервю актьорът признава, че е разбрал, че Блейк е голямата му любов, за която той непременно трябва да се омъжи, веднага след първия им секс. А той бил...на първата среща.

Двамата са семейство от 9-ти септември 2012 година. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама