Оставиха в ареста трима от задържаните за побоя в Куклен

16:14, 02 май 19 25 1299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пловдивският районен съд взе най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо трима от обвиненяемите за извършване на хулигански действия в гр. Куклен на в неделя. Това съобщиха от пресцентъра на Съдебна палата – Пловдив.

Районният съд прецени, че от показанията на свидетелите, от направените огледи и от изготвените съдебно-медицинска и авто-оценъчна експертиза може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към повдигнатите им обвинения за умишлени престъпления, наказуеми с лишаване от свобода.

Обстановката в Куклен е нормализирана след масовото сбиване

Според съда е налице опасност при по-лека мярка за неотклонение тримата да извършат престъпление, включително и срещу правосъдието, за това им наложи мярка „задържане под стража“. Определението не е окончателно. То подлежи на обжалване пред Окръжен съд.

Семейството, нападнато от 20 пияни мъже в Куклен, проговори за първи път

Спрямо Р. К., /на 22 г./, са повдигнат три обвинения, а именно за хулиганство, за причиняване на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните задължения и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив. Две обвинения има срещу 25-годишния В.К . Те са за хулиганство и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, извършени на 28 април 2019 г., в гр. Куклен. И. А., на 21 г., е обвинен в това, че на 28 април 2019 г., причинил лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните задължения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама