Борисов: На първо място в Европа сме по задържани каналджии

12:10, 02 май 19 / Политика 25 1030 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"На първо място в Европа сме по задържани и осъдени каналджии", заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС. Борисов проведе среща с премиера на Бавария Маркус Зьодер, който е на посещение у на, а двама обсъдиха двустранното сътрудничество в областта на вътрешните работи, сигурността, икономиката и финансите, както и много други теми от европейския дневен ред.

Премиерът на Бавария: Подкрепяме България за Шенген

Борисов увери баварският си колега, че страната ни непрекъснато инвестира собствени средства в охраната на границите си, не само за нова техника, но и за развитието на личния състав. „Значително е това, което България прави за защита на външните граници“, каза Борисов.

Той благодари за добрата оценка за борбата ни срещу нелегална миграция и подкрепата, която от баварска страна бе изразена за приемането ни в Шенген и заяви: „Българският народ с много усилия постига това, което вие отчитате. Когато най-мощната икономика в Германия два тази оценка, тя е по-меродавна от казаното от нашите политически опоненти“.

Българският премиер не пропусна да отчете и икономическа стабилност, ниският външен дълги ниският дял на безработицата в страната и подчерта, че тя продължава да бъде добро място за инвестиции.

„Нашата партия се нарича Граждани за европейско развитие на България. Тя има само един път – европейският“, каза още Борисов.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Стоян Хлебаров 12:38, 02 май 19

Тоя човек не разбира ли,че се излага като кифладжия!?Да се хвалиш,че имаш най много каналджии -сънародници-българи , е все едно да се хвалиш,че си глупак! Кой Премиер в света се хвали,че в страната му има най много престъпници!? Ами щом има най много каналджии,значи има и най много пласьори на дрога на глава от населението!? Този човек събуди заспалото чувство на срам,сред българите...Щото той има главната заслуга за този най голям брой...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама