11 звездни деца, които вървят по стъпките на родителите си

08:20, 30 апр 19 / Любопитно 25 4522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предлагаме на вниманието ви 11 деца, които не само са наследили талантите на родителите си, но и градят кариера в техните професии. Някои дори са със заявката, че ще надминат успехите им.

Бианка Ван Варенберг

Летящото момиче от снимката е дъщеря не на кой да е, а на самия Жан-Клод Ван Дам. Бианка е актриса като баща си и също като него практикува бойни изкуства. Като дете изобщо не била заинтересована от това занимание, но сега им посвещава доста от времето си.

Вивиан Маршелин Джоли-Пит

Тази красавица е само на 10 години, но вече е успяла да се появи на голям екран. През 2014 се снимка с майка си в „Господарка на злото“ в ролята на малката принцеса Аврора. Тя получила ролята, защото останалите деца се страхували от страховития вид на Анджелина.

Бруклин Бекъм

Най-големият син от семейство Бекъм гради кариера на модел. Първата му поява на екран била на 3 години, а днес има повече от 11 милиона последователи в Instagram. Интересува се също от фотография.

Лурдес Леон

Дъщерята на Мадона прилича на майка си в много отношения. Тя защитава правата на жените и призовава да не се срамуваме от телата си, обича да шокира околните и е силно привлечена от модата. Съвсем наскоро стана лице на новата капсулна колекция на Jean-Paul Gaultier и бранда „Supreme“. Лурдес е наследила и певческия талант на майка си, което показа с изпълнението на „Superstar”.

Вижте кои ощи попадат в здвездната единайсеторка тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама