Хари и Меган с нетърпение очакват първото си дете

13:20, 29 апр 19 / Любопитно 25 1133 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогът и херцогинята на Съсекс са в трепетно очакване на първото им дете, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БГНЕС.
 
Близък до кралската двойка споделя за вестник "Сън": "Няма да е много дълго. Меган е много развълнувана. Разбира се тя е изнервена като всяка млада майка, но тя и Хари не могат да чакат".

Майката на Меган Маркъл пристигна във Великобритания

Херцогинята иска да остане възможно най-дълго в дома си, въпреки че е наясно с това, че болницата е най-безопасната среда за нея. "Тя се подготвя за раждането, тя иска да е възможно най-натурално за това практикува предродилни и дихателни техники с Хари", казва вътрешен човек.

Астролози направиха хороскоп на бебето на Хари и Меган

"За нея ще е голяма подкрепа да има майка си до себе си и сега си почива възможно най-много", допълва още източникът на вестника.
 
Детето на кралската двойка може да се роди в болницата в Сурей, която е близо до дома им в Уиндзор. "Планът не се е променил, Меган бе много ясна какво иска. Тя получава медицински съвети всеки ден и те с Хари са много подвижни и ще бъдат насочвани от техния екип", казва близък до двойката.

"Когато тя ражда иска да е у дома, но само до колкото е възможно, ако нещо се обърка и тя трябва да бъде откарана в болницата, тя ще бъде", твърди източникът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама