Оспорвана четворна битка за оставане в Hell’s Kitchen

17:20, 25 апр 19 / Любопитно 25 806 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази вечер зрителите ще видят четворна битка за оставане в Hell’s Kitchen между Татяна, Чилева, Ралица и Веско. Топ готвачи ще се окажат в титаничен сблъсък в кухнята и предстои да разберем кой не само ще се спаси от изгонване, но и ще заслужи снизхождението на шеф Виктор Ангелов.
 
Великденско агне по авторска рецепта, гарнирано с познания за родните традиции и готварски умения, ще предизвика професионалистите. На вечерната резервация ще им се наложи да удвоят усилията си, за да нахранят ВИП гостите в ресторанта – певецът Тони Стораро и семейството му, заедно с Гала с останалите водещи в „На кафе“ ще вдигнат допълнително градусите в кухнята.

Ще гледаме удари под кръста, саботажи в кухнята, липса на хъс за победа и разминаващи се между бързина и качество готвачи. Накрая ще има напуснали завинаги Hell’s Kitchen. С кого ще се раздели шеф Виктор Ангелов и защо, ще разберем тази вечер.
 
Оспорвана надпревара за титлата „топ чиния“ ще владее четворния кулинарен дуел. Шеф Ангелов ще предизвика своите готвачи да се развихрят в приготвянето на великденското агнешко по авторска рецепта. Ще има не една уловка, но и залогът ще е достатъчен, за да мобилизира номинираните до крайност. Ще узнаем какво е кушия и полазов ден, ще видим как не се приготвя дроб сърма и как ухае пролетта в чиния. Едни ще си заслужат куртките обратно, а други ще продължат да се сражават за оставане в Кухнята на Ада и по време на решаващата вечерна резервация.

Отборите ще се борят със зъби и нокти да приключат успешно вечерната резервация и да нахранят гостите в пълния ресторант. Дали това ще бъде достатъчно за успешен финал ще разберем довечера от 21:00 часа. Ще станем свидетели на подмолни игрички в кухнята, открити саботажи и готвачи, които явно преждевременно са се отказали от надпреварата за голямата награда. Кухнята на Ада ще е завладяна от кармата на суфлетата и бавното темпо, ще има готвачи които ще забравят елементарни готварски умения, но пък ще валят обещания на килограм.
 
Дали това ще е достатъчно, за да не си тръгнат гладни гостите на ресторанта и за кого това ще бъде последна резервация ще е ясно тази вечер.
 
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама