Бритни Спиърс публикува емоционална изповед след излизането си от психиатрия

16:45, 24 апр 19 / Любопитно 25 1413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Опитвам се да си отделя време за себе си, но всичко, което се случва доста ме натоварва. Не вярвайте на всичко, което сте чули или прочели за мен. Разпространяват се фалшиви новини за мен от години''. Това заяви Бритни Спиърс малко след излизането си от психиатричната клиника. Певицата публикува своята емоционална изповед в Instagram, за да разясни на феновете си какво се случва с нея.

Във видеото тя разказва за начина, по който се чувства, след като е излязла от психиатричната клиника.

Бритни Спиърс излезе от психиатрията в ужасяващ вид

„Исках просто да ви кажа здрасти, защото нещата, които се съобщават за мен излязоха извън контрол“, пише Спиърс и уточнява, че дори имало слух, че са отправяни смъртни заплахи към семейството и екипа ѝ.

Бритни увери, че е достатъчно силна, за да се справи с поредното предизвикателство в живота ѝ.

Редица известни личности подкрепиха Бритни с коментари под поста й. Майли Сайръс написа: ''Обичаме те толкова много, кралицо''.

''Вашата любов и всеотдайност са невероятни, но това, от което се нуждая сега, е малко лично пространство...'', написа още певицата и помоли за малко спокойствие. Тя напомни, че обича феновете си и им благодари за оказаната подкрепа.

37-годишната изпълнителка излезе преди ден от клиниката, в която постъпи, за да лекува психичните си проблеми. Според източник, близък до семейството ѝ, тя не желаела да си пие хапчетата и се наложило да постъпи не по собствена воля.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама